Маріані нагрубив українському журналісту через незручне питання (ВІДЕО)

Французький депутат Тьєрі Маріані на прес-конференції заявив, що питання українського журналіста про розмір баришу, отриманого від Росії за візит до Криму, - «дерьмове».


Новину повідомляє «Преса України».

Маріані після несанкціонованого візиту в анексований Крим дав за його результатами прес-конференцію на якій був присутній і український журналіст Роман Цимбалюк. Останній поставив парламентарю два не надто зручних питання. Перший: чи зможуть депутати Держдуми отримувати французьку візу, якщо вирішать анексувати у Франції острів Корсика з проведенням там референдуму про відділення без узгодження з офіційним Парижем. Другий: скільки грошей отримав Маріані від Кремля за візит до Криму?

«Я не приймаю ваше запитання, я згоден відповідати на будь-які політичні питання, на будь-які політичні зауваження, але ваше запитання - це, прямо скажемо, дерьмове питання, і на нього я вам нічого не скажу і висловлюю вам повне презирство. А скільки вам платять, щоб задавати такі питання?», - розлютився у відповідь французький депутат.

Він додав, що Росія - вільна країна, раз тут український журналіст може настільки вільно задавати «огидні» питання. Маріані вважає «огидним» той факт, що він, наприклад, не зміг би задавати такі питання в Україні. 
Нагадаємо, депутат Національних зборів Франції Тьєррі Маріані, який очолив делегацію, яка прибула з візитом до окупованого Криму, заявив, що навесні 2017 року може початися обговорення питання про визнання півострова російським.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому