Журналіст сказав, коли для сил АТО настануть особливо тривожні часи

Український журналіст Сергій Рахманін вважає, що Кремль може використовувати проблеми з кількістю та якістю особового складу української армії і з початком мобілізації восени для Збройних сил України можуть настати тривожні часи.


Про це він написав у своєму матеріалі на сайті "ДТ", зазначивши, що через обережну політику Заходу Москва дозволяє собі не тільки безкарно провокувати натовських військових, але і так само безкарно нарощувати угруповання на наших кордонах і насичувати озброєнням бойовиків.

"Можливо, подібна активність військових РФ — спосіб тиску на Захід і на Київ, спроба зробити візаві більш поступливими самою загрозою застосування сили. Але можливо і застосування сили. Як мінімум, локальне. Як в Іловайську та Дебальцеве, після чого Порошенко погодився на умови Мінська-1 і Мінська-2. Тим більше що для Москви, на жаль, не секрет, які проблеми сьогодні відчувають ВСУ з кількістю і якістю особового складу в зоні АТО. В умовах, коли мобілізація заморожена, а план за контрактом виконується тільки в тилу, протистояти серйозному удару буде непросто. Навіть з урахуванням набутого бойового досвіду і часткового заповнення минулих втрат у бойовій техніці. На початку осені, коли почнеться чергова хвиля демобілізації, можуть наступити особливо тривожні часи", - вважає журналіст.

Як повідомлялося раніше, російський військовий експерт Павло Фельгенгауер вважає, що президент РФ Володимир Путін може перейти в наступ на Донбасі, тому що зараз вдалий час для цього, якого потім може вже не бути.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому