На Запоріжжі бронемашина Нацгвардії врізалася в житловий будинок

У Запорізькій області сталося ДТП за участю нацгвардійців. Вони, рухаючись на броньованій розвідувально-дозорній машині на великій швидкості, влетіли в житловий будинок в приватному секторі.


Новину повідомляють запорізькі ЗМІ, передає «Преса України».

Інцидент стався в селі Шевченкове Бердянського району Запорізької області рано вранці, близько п'ятої години. БРДМ Нацгвардії, за повідомленням очевидців, на великій швидкості рухалася по дорозі. На одній з дільниць вона зірвалася на присадибну ділянку.

Зруйнувавши паркан, насадження і опору газової труби, машина врізалася в стіну житлового будинку, протаранивши її. Стіна старої хати не витримала удару і провалилася, утворивши діру. На щастя, господарі будинку на той момент були відсутні, тому ніхто не постраждав.

Поруч з Шевченковим розташована військчастина Нацгвардії, де журналістам підтвердили причетність їх авто до інциденту. Однак за словами місцевого сільського голови Віталія Пелешко, військові зобов'язалися все відремонтувати в короткі терміни, тому місцеві жителі не мають до них претензій. 

Нагадаємо, в місті Чугуїв сталася резонансне смертельне ДТП, в якому загинув військовий льотчик Сергій Ханган. Його збила іномарка місцевого власника мережі автозаправок, який спробував «зам'яти» справу. Однак військові товариші загиблого не дали цього зробити.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому