Сети розбурхала перепалка глави ГПУ з нардепом про таємну зустріч


Народний депутат Сергій Лещенко звинуватив генерального прокурора України Юрія Луценка в тому, що той таємно зустрічався з олігархом, колишнім дніпропетровським губернатором Ігорем Коломойським.

Про це Лещенко написав на своїй сторінці в Facebook.

Сергій Лещенко заявив, що Луценко зустрічався з Коломойським, коли їздив в Івано-Франківську область.

Також Лещенко опублікував відео, на якому він розповідає про цю зустріч.


Луценко у своєму Facebook спростував цю інформацію. За його словами, в цьому році він не розмовляв з Коломойським навіть по телефону.

На перепалку Лещенко з Луценко відреагував відомий політолог Віктор Уколов.

"Луценко відмовився конкурувати з Сергій Лещенко з приводу зустрічей з олігархами. Популярний нардеп — поза конкуренцією. Дотепно", — зазначив Уколов.


"Лещенко і Коломойський. Я очікував такої відповіді від Генерального", — пише у своєму Facebook блогер під ніком Pavlo Nuss.

"Мене терзають суперечливі почуття. Я насолоджуюся стилем... красою відповіді і сатири. Супер! Але я засмучений. Що за генпрокурор, що не може з баригами потерти. Ваще не за поняхам. Всі наманi посоны і дівчини труть в листаранах з модними олігархами, а Юра — ні", — пише у своєму Facebook блогер під ніком Анархіст Мiха.

"Цікаво, Лещенко після цього вибачиться бодай перед Луценко чи як завжди, надуется і полетить?" — задається питанням блогер Вадим Денисенко на своїй сторінці в Facebook.

"Чіткий і зрозумілий відповідь Генпрокурора: конкурентів по таємним зустрічам з олігархами у Сергія Лещенка не існує", — пише на своїй сторінці у Facebook прес-секретар Луценка Лариса Сарган.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно в одному з київських ресторанів Лещенко провів зустріч з російським олігархом Костянтином Григоришиним, який проживає в Україні.

Джерело

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому