​Луценко зробив гучну заяву про арешт людини Януковича

Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив про те, що затриманий соратник побіжного екс-генпрокурора Віктора Пшонки.


Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Були часи, коли практично відкрито крало все вище керівництво країни. Навіть Генпрокурор, навіть з бюджету ГПУ. Сьогодні Департаментом спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України спільно з оперативним підрозділом ДПІ в Києві затриманий житель міста Одеси гр. Крук, який підозрюється у співучасті у заволодінні колишнім Генеральним прокурором України Пшонкою державними грошовими коштами у розмірі понад 69 млн грн, призначених для ремонту будівель ГПУ", — повідомив генпрокурор.

"Часи, коли син нардепа сміявся в очі слідчим, пройшли. До суду внесено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", — зазначив Луценко.

"Проведені обшуки в місті Одесі за місцем проживання підозрюваного і в офісних приміщеннях, в яких розташовувався організований ним "конвертаційний центр". Досудове розслідування у даному виробництві продовжується", — додав глава ГПУ.

Як повідомляв "Апостроф", 16 червня Генеральний прокурор України Юрій Луценко підготував подання у Верховну Раду на зняття недоторканності та арешт народного депутата Олександра Онищенка.

11 червня Юрій Луценко розкрив деталі затримання і арешту Олександра Сухомлина — колишнього заступника міністра економічного розвитку України за часів екс-президента України Віктора Януковича.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому