Україна нагнала на кордон з Кримом танків і озброєнь - ЗМІ

Російські ЗМІ з посиланням на свої джерела в силових відомствах повідомляють про активне посилення українською стороною збройних сил в Херсонській області, поблизу кордону з Кримом.


Новину передає «Преса України».

Джерело в силовій структурі Кримського півострова розповіло російським журналістам про те, що Україна нібито підсилює кордон з Кримом новими одиницями бронетехніки і підрозділами військових формувань.

«На території Херсонської області недалеко від Армянська і Чонгарського перешийка з'явилися захищені вогневі точки. Спостерігаються десятки вкопаних в землю танків, збільшилася кількість бронетранспортерів, вибудовується лінія вогневої підтримки сил», - передає одне з російських видань слова джерела.

У Чорноморському флоті РФ поки не вдалося отримати жодних коментарів до цієї новини. Кримська влада зате прокоментувала її. Віце-спікер кримського парламенту Ремзі Ільясов вважає даний крок всього лише способом нагнітати страх і провокувати конфлікт.

«Їм властиво брязкати зброєю, яке давно прийшло в непридатність. Подібними витівками вони Росію не злякають», - сказав він, додавши, що кримчанам не слід боятися ЗСУ, оскільки вони не посміють кинути виклик Росії. 

Нагадаємо, перевірка російської влади дійшла до дітей представителів Меджлісу. ФСБ почало ходити по школах півострова і проводити «бесіди» з дітьми, які представляють кримсько-татарське населення. Батьки учнів забили тривогу з цього приводу.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому