Окупаційні сили сконцентрували обстріли на Донецькому напрямку

Переважна кількість обстрілів сталася у районі Авдіїївки.

Повідомляє tyzhden.ua


Бойовики на Донбасі протягом доби відкрили вогонь на трьох напрямках у зоні АТО, а дві третини обстрілів сталися на Донецькому. Про це повідомили у ранковому зведенні прес-центру Штабу АТО у мережі Facebook.

На Донецькому напрямку сталися 16 обстрілів.

«Одним із найпомітніших на мапі бойових дій населених пунктів залишається Авдіївка. Саме тут по опорних пунктах наших сил завдано шість вогневих ударів із ворожих мінометів. Поєднуючи заборонену зброю калібру 120 мм та 82 мм, незаконні збройні формування посилювали інтенсивність вогню стрільбою із автоматичних гранатометів та стрілецької зброї. Обстріли бійців Збройних Сил України на цьому напрямку відбулися також із кулеметів великого калібру в районі Майорська, а з ручних та автоматичних гранатометів у напрямках Луганського, Зайцевого, Опитного, Новгородського та шахти Бутівка», – йдеться у тексті.

Ще п‘ять обстрілів сталися на Маріупольському напрямку.

«На Маріупольському напрямку бойовики нанесли вогневий удар із мінометів по захисниках Широкиного», – додали у штабі.

Двічі бойовики порушили режим тиші на Луганському напрямку, «використовуючи своїх снайперів та вогонь зі стрілецької зброї обстріляли Трьохізбенку і Станицю Луганську».
Сили АТО чотири рази відкривали вогонь у відповідь на ворожі провокації, використовуючи стрілецьку зброю.

Як повідомлялося, протягом минулої доби незаконні збройні формування здійснили по позиціях сил АТО 25 обстрілів, при цьому 7 разів використовували заборонену міжнародними домовленостями зброю.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому