На Донеччині бойовики намагались підірвати колону ЗСУ (ФОТО)

Співробітники служби безпеки України попередили у районі села Старогнатівка підрив бойовиками «ДНР» військової колони бійців АТО.


Про це розповіли в прес-службі СБУ, новину передає «Преса України».

«Правоохоронці виявили саморобний вибуховий пристрій у лісосмузі біля дороги у районі села Старогнатівка Тельманівського району.  Цим шляхом переміщується особовий склад та військова техніка Збройних сил України. Диверсанти заклали протитанкову міну, підсилену тротиловим зарядом, із запалом від гранати РГД-5. Вибуховий пристрій, який перебував у зведеному стані, знищено військовими саперами», - йдеться в повідомленні.

Раніше ми повідомляли, що українські бійці, які дислокуються в районі населеного пункту Лозуватське, були атаковані з повітря безпілотником-диверсантом, запущеним незаконними збройними формуваннями. Окрім того, зафіксовані інтенсивні мінометні атаки під Горлівкою, Лебединським й Талаківкою.

Нагадаємо, що 29 квітня, під час засідання Тристоронньої контактної групи в Мінську було погоджено повне припинення вогню на Донбасі. Режим тиші на сході України мав розпочатися із 00:00 годин 30 квітня.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому