Як Путін запускав ракети "Союз"

Корупція і нехлюйство панують у всьому ОПК Росії - не тільки в космічній галузі


З другої спроби з космодрому «Східний» вдалося запустити ракету «Союз», а Росія в черговий раз зрозуміла, для чого потрібен Путін В. В. Він потрібен для термінового переможення крадіжки і нехлюйства, які є неминучим наслідком його, Путіна, системи керівництва країною.

Після того, як з першого разу ракета не полетіла, глава держави вирішив заночувати в Благовєщенську, де провів аж дві наради з усіма відповідальними (а точніше, безвідповідальними) товаришами. Під час свого короткого виступу глава держави багато чого встиг сказати. Були згадані лихі 90-ті, коли якісь недалекі люди взагалі рекомендували сконцентруватися виключно на ковбасі і не рватися в космос. Головний начальник розповів також, як важко було виколупувати гроші, які були виведені шкідливими корупціонерами з космічної галузі в кишенькові банки. Якось сама собою виникла розмова і про холодні тюремні нари, і про нехлюйство, в результаті якого доводиться скасовувати пуски ракет. Не здивуюся, якщо за відсутності журналістів Путін особисто перерахував кількість зубів у нашого балакучого віце-прем'єра Дмитра Рогозіна, який присягався, пам'ятається, віддати один, якщо пуск зі «Східного» не відбудеться у 2015 році.

Все це не могло не принести результатів. Ракета полетіла як миленька. Єдине, що хотілося б порекомендувати Володимиру Путіну, так це роздавати зуботичини підлеглим (якщо вже без них обійтися в принципі неможливо) заздалегідь, в профілактичних, так би мовити, цілях.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому