Поліція повідомила подробиці про стрілянину на Бессарабці (відео)

У результаті стрілянини на Бессарабській площі в центрі Києва вогнепальне поранення отримав 30-річний уродженець Кіровоградщини, повідомили правоохоронці.


Як йдеться у повідомленні відділу комунікації ГУ Нацполіції в місті Києві, інформація про поранення чоловіка в центрі столиці надійшла до поліції близько 15:00. За викликом негайно виїхали патрульні наряди та слідчо-оперативні групи Головного та Шевченківського управлінь поліції.

"Попередньо встановлено, що між групою громадян виник конфлікт, який згодом переріс у бійку. У результаті 30-річний уродженець Кіровоградщини отримав вогнепальне поранення, попередньо з травматичної зброї", - розповіли в поліції.

Пораненого чоловіка госпіталізували.

За фактом стрілянини поліція почала розслідування. Наразі правоохоронці працюють на місці події й з’ясовують усі обставини та причини скоєного. Також поліція розшукує зловмисника, який з місця події втік автомобілем.

Слідчий відділ Шевченківського управління поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві біля Бессарабського ринку молодий хлопець отримав вогнепальне поранення в голову.


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому