Політолог розповів, як Путін піде з території України переможцем

Політика Володимира Путіна наразі спрямована на зняття санкцій та врегулювання конфлікту із Заходом. У разі успіху такі дії спричинять інтерес у країні і все це будуть сприймати як «гігантську і нечувану перемогу Володимира Путіна».


Відповідну думку висловив відомий російський політолог Леонід Радзіховський, новину повідомляє «Преса України».

Він зазначив, що зараз Росія переживає «затишшя перед затишшям».

«Ніякої бурі вона не збирається влаштовувати, немає у неї для цієї бурі економічних сил. Хоча танки і літаки є, в цьому проблем немає. Політика Путіна зараз абсолютно очевидна: Росії треба виплутуватися з санкцій і цього конфлікту із Заходом. Мені здається, що політика Путіна полягає в тому, що в Україні більше ловити нічого і розширення війни йому абсолютно не потрібно . Ще раз кажу, що немає проблем ввести танки, почати бойові дії. Армія у Росії є, але також є дуже важке економічне становище, і посилення тих самих санкцій страшно важко доломіт економіку», - пояснив ситуацію політолог.

Він додав, що й ціни на нафту, які наявні сьогодні також недостатні для того, щоб забезпечити попередній рівень марнотратства і споживання в Росії.

«У такій ситуації цілком природне бажання не йти на загострення, яке знову знизить рівень життя, а є бажання домогтися зняття санкцій. Ось це завдання вигідна особисто Путіну. Це ж викличе дуже великий ентузіазм в Росії, навіть набагато більший, ніж реальна економічна вигода від цього. Телебачення зобразить це як гігантську і нечувану перемогу Путіна. І економічно це вигідно, адже дасть певне полегшення, яке потрібно російській економіці», - підсумував росіянин.

Нагадуємо, що екс-мер Одеси, колишній народний депутат України Едуард Гурвіц розповів, що 2 та 9 травня у місті слід очікувати на провокації, адже Кремль все ще зацікавлений у даному місті, а у мерії наявні проросійсько-налаштовані особи.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому