У мера Одеси виявили 20 офшорних компаній і громадянство Росії

Труханів контролює більш 20 підприємств в Україні через офшори на Британських Віргінських островах.


Тільки за 2015 рік пов'язана з Трухановим група РОСТ отримала 270 млн грн бюджетних коштів на ремонти доріг на в Одесі і Києві dumskaya.netМер

Одеси Геннадій Труханов має російське громадянство і володіє 20 офшорними компаніями, повідомляє "Слідство.Інфо" з посиланням на матеріали Міжнародного консорціуму журналістів-розслідувачів (ICIJ), в розпорядженні якого виявилися документи панамської юридичної компанії Mossack Fonseca.

Повідомляється, що Трухановому належить будівельна компанія РОСТ через безліч офшорних фірм, які зареєстровані на Британських Віргінських островах. Дані фірми, в свою чергу, контролюють понад два десятки підприємств в Україні.

Тільки за 2015 рік пов'язана з ними група РОСТ отримала 270 млн грн бюджетних коштів на ремонти доріг на в Одесі і Києві. Всього за останні чотири роки група РОСТ заробила на державних тендерах більше 2 млрд грн.


Підкреслюється, що Геннадій Труханов є громадянином Росії. Його ім'я в якості громадянина РФ фігурує в документах панамського реєстратора офшорів Mossack Fonseca. У російському паспорті Труханова адреса був призначений додатковий реєстрації: Московська область, місто Сергієв Посад, вулиця Паркова, будинок 5.

Російські колеги журналістів "Слідство.Інфо" повідомляють, що будинок за цією адресою, швидше за все, використовувався виключно для отримання реєстрації.

Джерело

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому