У Нацгвардії закликають розігнати весь український генералітет

У Нацгвардії закликають розігнати весь український генералітет
Склад українського генералітету - це люди, які розвалили армію, і тому у нас спостерігається такий низький рівень підготовки військовослужбовців.
Таку думку під час свого інтерв'ю висловив інструктор-волонтер бригади легкої піхоти Національної гвардії України Цві Аріелі, новину передає "Преса України".

Він зазначив, що багато підрозділів відчувають вкрай низький рівень підготовки. Експерт заявив, що це пов'язано з низьким рівнем знання військової справи у командирів. Аріелі нагадав, що сучасні українські генерали на момент розвалу СРСР були у званні лейтенанта або максимум капітана. Далі відбувся катастрофічний розвал армії, у військах припинилися тренування і було сильно скорочено фінансування. Солдат направляли або на на будівництво до генералів, або вони нікого не цікавили.
Волонтер стверджує, що весь командний склад української армії - це люди, які її систематично розвалювали багато років. "Два роки війни не привели Україну до того, щоб цих людей було усунуто", - сказав він.
Експерт заявив, щоб врятувати становище у військах необхідно змістити український генералітет. "Український народ повинен чітко розуміти, що проблема саме в генералах. Навіть не в політиках. Генерали безпосередньо керують армією. Саме від них залежить, якою буде підготовка", — додав він.
Нагадаємо, раніше у мережі з'явилися фото навчань 25 бригади ВДВ ВСУ.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому