План агресора: Росія побудує п’ять військових комплексів на кордоні з Україною, ще один – в Криму (інфографіка)

29173848_

У Міноборони РФ пояснюють такі наміри планами розширити логістичні можливості для постачання армії.

Протягом 2016-2017 років Міністерство оборони Росії планує замінити 330 військових баз і складів на 24 перевалочно-логістичних комплекси, один з яких буде знаходиться в окупованому Криму і ще 5 – на кордоні з Україною. Карту з запланованими комплексами опублікувала російська газета Коммерсант, інформуютьПатріоти України.
Як наголошується, в Міноборони пояснюють такі плани бажанням знизити витрати військового відомства майже вдвічі – до 14,8 млрд рублів і “розширити логістичні можливості для постачання армії”.
Згідно з проектом будівництва виробничо-логістичних комплексів Міноборони РФ, до 2017 року облаштує такий центр в Севастополі, в 2016 році – в селищах Михайлівське, Койсуг, Краснофлотський, в Армавірі і Бутурліновці на східних кордонах України.
За словами джерел видання, командуванню Південного, Центрального і Східного військових округів доручено до 1 квітня розпочати підготовку територій під будівництво ВЛК, а до 1 березня командуванню всіх флотів і округів потрібно переробити тактико-технічні завдання на будівництво комплексів з урахуванням характеристик техніки, яка буде там зберігатися.
Джерело:patrioty.org.ua

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому