Тернопільські будівельники завершили спорудження опорних пунктів на Сході

Будівельні бригади Тернопільщини завершили роботи на всіх чотирьох опорних пунктах у зоні проведення антитерористичної операції. Це понад 17,5 км стіни оборони.


Про це сьогодні 26 серпня IA ZIK повідомили у прес-службі Тернопільської ОДА.

Загалом в об’єктах можуть розміститись сотні військовослужбовців. Новозбудовані опорні пункти вже зайняли бійці 17-ї та 54-ї бригад.

«Об’єкти складаються з вогневих споруд – бліндажів, призначених для перебування бійців, також із місць для схову бронетехніки та технічного спорядження для захисту екіпажу, із закритих переходів між окопами. Споруди обшиті дерев’яним брусом та забезпечені необхідним обладнанням, всередині облаштовані дренажні колодязі для відводу води», – повідомив голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

Нагадаємо, об’єкти оборони, які зводили тернопільські будівельні бригади, розташовані у першій лінії оборони. Це дві споруди фортифікації у місті Попасна і ще дві – у місті Золоте Луганської області. На об’єктах працювали близько 200 будівельників із трьох підприємств Тернопільщини.

Всього на Сході України мають спорудити майже 250 опорних пунктів, сотні кілометрів траншей і окопів, кілька сотень бетонних вогневих споруд.

У Тернопільській обласній держадміністрації також зазначили, що вартість одного опорного пункту становить близько 3 млн грн.ф


Джерело: http://zik.ua/ua/

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому