Україна застосувала санкцію до російської кондитерської компанії

Міністерство економічного розвитку та торгівлі України застосувало до ЗАТ "Конті-Рус", зареєстрованого у Курську (РФ), спеціальну санкцію у вигляді тимчасового зупинення зовнішньоекономічної діяльності.


Як йдеться у повідомлення прес-служби СБУ, за поданням якої це було здійснено, підставою для застосування санкції стала раніше ініційована СБ України перевірка, за результатами якої ДП "Всеукраїнський державний центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів" встановив, що кондитерські вироби ЗАТ "Конті-Рус" імпортуються з Росії з порушенням вимог статей 20 та 40 Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів".


"Цими статтями забороняється імпорт до України харчових продуктів, які є небезпечними, непридатними до споживання, неправильно маркованими або такими, що не відповідають технічним регламентам або санітарним заходам", - йдеться у повідомленні.

Продукція ЗАТ "Конті-Рус" імпортується з Росії на адресу АТ "ВО "Конті", що зареєстроване у місті Костянтинівка Донецької області.

Джерело: http://gazeta.ua/

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому