Президент вимагає створити ще одну підгрупу -- з питань кордону

Президент України Петро Порошенко вважає за доцільне створення ще однієї, п'ятої підгрупи у рамках Тристоронньої контактної групи - з питань українсько-російського кордону.

Про це він сказав на нараді з представником України у Тристоронній групі Леонідом Кучмою та представниками в її робочих підгрупах - з політичних, безпекових, соціально-економічних та гуманітарних питань, передає Укрінформ. 

"На думку Глави держави, актуальним також є питання щодо створення окремої, п'ятої підгрупи у рамках Тристоронньої контактної групи з питань українсько-російського кордону", - йдеться у повідомленні.

 Крім того, наголосив Порошенко, Україна наполягатиме на забезпеченні безперешкодного доступу представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ не лише до буферної зони, а й до тимчасово неконтрольованих ділянок українсько-російського кордону.


 Президент також звернув увагу на істотне погіршення безпекової ситуації за останні дні внаслідок підвищеної інтенсивності обстрілів, провокацій з боку незаконних збройних формувань «ДНР» та «ЛНР».

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому