У Мережі показали, як у росіян здають нерви на Керченській переправі (ВІДЕО)

В Інтернеті опублікували відеоролик, який демонструє злість та знервованість людей, які перебувають на Керченській переправі. Дехто свариться з окупантами, російська поліція розгублена, споглядається хаос.


Новину повідомляє «Преса України».

На кадрах видно, як люди починають розмовляти з російськими силовиками на підвищених тонах. Дехто спізнюється на роботу, інші не можуть дістатися на відпочинок. Проблеми на Керченській переправі пояснюють напливом тих, хто бажає скористатися переправою.

Відомо, що в понеділок, 8 серпня, в портах «Крим» і «Кавказ» перебували від 800 до тисячі автомобілів із кожної сторони. Збільшення періоду очікування порома окупанти пояснили напливом бажаючих скористатися послугами переправи.

За інформацією російських ЗМІ, за минулу суботу та неділю Керченською переправою скористалися 90,5 тисяч осіб, було переправлено 19 тисяч легкових автомобілів, майже 1,5 тисячі вантажівок та близько 500 автобусів.
Нагадаємо, що підконтрольна Кремлю влада Криму просить туристів у найближчі дні утриматися від поїздок на окупований півострів. Окупанти попереджають, що на Керченській переправі нібито через наплив туристів значно зросли черги. У зв’язку з цим, «влада» Керчі просить бажаючих відпочити в Криму поки не їхати на півострів.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому