Парасюк не сдержался и сделал РЕЗКОЕ заявление о Ефремове!

Якщо за Єфремовим не сядуть інші представники влади часів Януковича, то його “злили”, – Парасюк.


За словами нардепа, мають судити Бойка, Льовочкіна та інших

Якщо не судитимуть інших представників влади часів Януковича, які пасивно підтримують сепаратизм на сході України, то Єфремова “злили”. Про це заявив позафракційний народний депутат Володимир Парасюк в ефірі телеканалу “112 Україна“.

“Я вважаю, що Єфремова зробили жертвою того часу. Якщо за ним не сяде Бойко, Льовочкін і тодішня влада, яка зараз перебуває в Києві і латентним методом підтримує сепаратизм на сході України, тоді ми будемо мати чітке бачення того, що Єфремова злили”, – сказав Парасюк.

Проте, за його словами, якщо дивитися з точки зору моралі й України, зрозуміло, що така людина не має права бути на волі. Якщо судити з точки зору закону і доцільності його тримання під вартою, таку людину теж небезпечно випускати на волю і давати їй можливість вільно пересуватися, вважає нардеп.

Щодо арешту на два місяці Парасюк сказав:

“Мало дали, але ми мусимо розуміти, що це міра запобіжного заходу, і більше, ніж два місяці, не може бути. Я сподіваюсь, що буде обвинувачувальний вирок в кінці, щоб Єфремову дали пожиттєєве, тому що він заслуговує на це. Стосовно співпраці зі слідством, я думаю, що він давно співпрацює і дає досить хороші свідчення стосовно часів правління Януковича”, – зазначив депутат.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва обрав екс-керівнику парламентської фракції “Партії регіонів” Олександру Єфремову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 28 вересня 2016 року.

Єфремова затримали за підозрою у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України в суботу, 30 липня, в аеропорту Києва. Крім посягання на територіальну цілісність і недоторканність країни, Єфремову інкримінується пряма підтримка злочинної організації “ЛНР”, а також незаконне заволодіння майном “Луганськвугілля”.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому