Нові переговори по Донбасу: Тепер тиск на Україну стане подвійним, - Піонтковський

Російський політолог вважає, що українському керівництву держави треба опиратися з усіх сил і не допустити зміни своєї Конституції та здачі національних інтересів України.


На переговорах в "нормандському" форматі по Донбасу, які можуть пройти під час саміту Великої Двадцятки в Китаї, на Україну буде тиснути і Росія, і Захід. Українське керівництво має "твердо цьому опиратися". Таку думку в коментарі "Обозревателю" висловив російський політолог, журналіст, політичний діяч Андрій Піонтковський, повідомляють Патріоти України.

Відповідаючи на питання, чи можуть бути прийняті нові рішення по Донбасу - "в новому форматі і в новому місці", - він заявив: "Сподіваюся, що ні".

Піонтковський пояснив: "Ті серйозні рішення, які домагається Москва, - це заштовхнути цю "ракову пухлину", бандитську "лугандонію", в політичне тіло України, повністю зберегти там свій контроль, і в той же час зробити всіх бандитів, яких вона сама час від часу розстрілює, політичними діячами України, чим блокувати європейський вектор розвитку України".

Експерт додав, що "певний тиск на Київ у цьому плані робить і Франція з Німеччиною - їм хочеться бути великими миротворцями, може, щоб отримати Нобелівську премію".

Разом з тим він сказав: "Я сподіваюся, що українське керівництво буде твердо цьому опиратися і не піде на зміну своєї Конституції і на здачу національних інтересів країни".

Як повідомлялося в ЗМІ, Україна запропонувала провести переговори в "нормандському" форматі під час саміту G20 в Китаї і Росія готова взяти участь у зустрічі.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому