Захарченко прокоментував замах на Плотницького

Голова самопроголошеної «ДНР» Олександр Захарченко відзначив, що на його думку замах на Плотницького може свідчити лише про те, що Україна готується до активних бойових дій.


Новину передає «Преса України».

«Те, що Україна готується до початку бойових дій - це правда, і сьогоднішня подія, в якій постраждали і з охорони хлопці, і сам Ігор, - це зайве тому підтвердження».

Також він повідомив, що це повністю очікувані дії по ліквідації перших осіб на міністрів самопроголошених терористичних республік з боку України, адже йому вже давно стало відомо про такий план розвитку подій.

Разом з тим він висловив впевненість у тому, що Плотницький все ж одужає через свій «донбаський» характер.

Варто відзначити, що в «ЛНР» вже встигли повідомити, що замах на Плотницького влаштували диверсанти СБУ, які проходили професійну піготовку в Сєвєродонецку.

«За наявними даними радіоперехоплення, до теракту в Луганську проти Верховного головнокомандувача ЛНР Ігоря Плотницького мають відношення диверсанти СБУ, підготовлені в Сєвєродонецьку під керівництвом командира так званого підрозділу Рубін, який здійснює свою тренувальну діяльність під контролем кураторів із спецслужб зарубіжних країн» - зазначили в «ЛНР».

Варто відзначити, що вони також повідомили, що перед замахом все той же спецпідрозділ СБУ вийшов на зв'язок з командуванням та запросив підтвердження на виконання ліквідаційних дій.

Нагадаємо, сьогодні зранку невідомими було підірвано автомобіль лідера так званої «ЛНР» Ігор Плотницького. Він з важкими травмами був евакуйований до лікарні.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому