Порошенко сьогодні підписав ВАЖЛИВИЙ закон! Українцям є чого РАДІТИ!

Президент Петро Порошенко підписав один із “євроінтеграційних законів”, яким уточнюється перелік документів, що засвідчують особу, підтверджують громадянство України або спеціальний статус особи, з пластиковими паспортами.


Про це повідомляє в середу прес-служба президента.

Згідно із ним, паспорт буде містити текст українською та англійською мовою. В паспортах громадян України не будуть робити відмітки про реєстрацію шлюбу, а також про його розірвання.

Також зобов’язаний отримати паспорт буде кожен громадянин України, який досяг 14-річного віку. Паспорт буде оформлятися на 4 роки, особам, які не досягли 18 років, а всім іншим – на 10 років.

“Реалізація положень закону дозволить усунути правові прогалини в законодавстві і привести Закон України “Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус” відповідно до чинного законодавства”, – сказано у повідомленні.

Як відомо, 14 липня Верховна Рада ухвалила зміни до законодавства, якими вводиться біометричний паспорт громадянина України.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому