Мгновенная реакция Азарова на задержание Ефремова…Своим мнением он ОШАРАШИЛ всех!

Колишній прем’єр-міністр України Микола Азаров упевнений, що затримання екс-глави фракції Партії регіонів Олександра Єфремова є сигналом для всіх українських опозиційних політиків.


Про це Азаров написав на своїй сторінці в соціальній мережі, новину передає «Преса України».

На думку колишнього глави українського уряду, київський режим продовжує тероризувати і залякувати опозиційних політиків.

«Спершу незаконно заарештували депутата багатьох скликань Верховної Ради України А. Олександрівську, тепер затриманий опозиційний політик О. Єфремов. Це в черговий раз доводить те, що всі обіцянки, які були дані Україні щодо виконання Угоди про асоціацію з ЄС, є порожніми», – написав Азаров.

Разом з тим, екс-прем’єр підкреслив, що українська опозиція повинна об’єднатися, щоб почати боротьбу з київським режимом для відновлення свободи і демократії в країні.

Нагадаємо, інформація про затримання Єфремова з’явилася сьогодні, 30 липня. Колишній регіонал звинувачується в посяганні на територіальну цілісність України. Єфремов був затриманий на території аеропорту «Бориспіль», коли мав намір полетіти до Відня до свого сина.

Комментарии

  1. Это тот человек который даже красть из бюджета красиво не мог со своей партией интеллектуалов и профессоров . И теперь он убежавший один из первых за пределы Украины даёт все ещё надеется что его мнение кому то интересно . Да когда же ты успокоишься с....

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому