Мережа “вибухнула” від скандального відео з РФ.Ви втратите дар речі!

В соціальних мережах опублікували відеозапис, на якому в одному з православних таборів Російської Федерації дітей навчають, як тікати від міліції, а у випадку, якщо вас все таки наздогнали і зловили, то на питання відповідати не потрібно, а лише молитися подумки. Про це інформує varota.com.ua з посиланням на replyua.net.


З даного відео чітко зрозуміло, що діти різного віку тікають за сигналом дзвону не оглядаючись. «Дзвін дзвенить п’ять разів! Що після цього потрібно робити?! Всі без винятку мають якомога хутчіш бігти до воріт. Після чого повертаєте на футбольне поле і біжите до споруд. Потім вас вивозять геть», – інформує неповнолітніх їхній «наставник».

Також під час інформаційної хвилини було сказано про те, що потрібно робити під час нападу на табір. «В тому разі, як на нас напали, у нас є черговий, який подумки починає здійснювати молитву. Розмовляти йому не можна при будь-яких умовах. Це потрібно чітко знати», – сказав бородач. Після чого до табору прибули справжні правоохоронці, на яких і змогли учасники табору відпрацювати свої «прийоми».
Джерело

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому