Огидна поведінка бійців “Торнадо” у суді: з’явились відео, фото (18+)

2 серпня у Оболонському районному суді Києва судове засідання щодо затримання бійців "Торнадо" укотре зірвали обвинувачення.


Як повідомила прес-секретар суду Інна Свинаренко, такою поведінкою представники "Торнадо" відзначаються не вперше, передає Корупція.Інфо.

Зокрема, 19 липня, коли прибула потерпіла для допиту за ч. 2 ст. 153 КК України (зґвалтування).

Тоді обвинувачені порушили порядок судового засідання "шляхом обливання прокурорів та інших учасників процесу рідиною бурого кольору, висловлюванням погроз, які містять ненормативну лексику".

2 серпня, коли знову було забезпечено явку потерпілої, історія повторилась.

Так, за вказівкою обвинуваченого Оніщенка Р.І., з метою не допустити допит потерпілої, обвинувачені Ляшук Д.А. та Пламадяла А.М. почали обливати прокурорів, інших учасників процесу та зал суду рідиною бурого кольору. Інші обвинувачені висловлювали погрози, які містять ненормативну лексику,
– зазначають у суді.

Через це оголосили вимушену перерву. Крім того, "у зв’язку з систематичним порушенням порядку, суд ухвалив видалити Оніщенка Р.І. та Ляшука Д.А. із зали суду на два судових засідання".



Крім того, в Оболонському райсуді наголошують, що "розгляд цього кримінального провадження здійснюється у закритому судовому засіданні, оскільки обвинувачення містить злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості потерпілих".

У той же час стверджується, що усі обвинувачені забезпечені професійними адвокатами та мають можливість безперешкодно спілкуватися з представниками ЗМІ.

Також зазначається, що в період з 24 травня до 29 червня загалом вдалося допитати 8 потерпілих.
Джерело

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому