У кримнашистів істерика через рішення Google по Криму

Рішення американської компанії Google "декомунізувати" назви населених пунктів в анексованому Криму викликало істеричну реакцію серед прихильників режиму президента РФ Володимира Путіна.


Про рішення американської компанії повідомляє ТСН.

Зокрема, як повідомляють журналісти, місто Красноперекопськ на картах Google тепер позначено як Яни Капу, Красногвардійське стало Курманом. Кіровське перетворилося в Іслям-Терек, а Радянський – в Ічкі.

Зміни відбулися як в українській, так і в російській версії Google Maps.

Про реакцію путінців свідчать їх коментарі на сайті російського прокремлівського інформагентства "РИА Новости".

"Нехай Google ще й Україну з карт прибере в рамках "декомунізації"...", "Пропоную Києву декомунізувати, тобто деамериканізувати ГУГЛ, бо схожий на ГУЛАГ. Бойкотувати його карти та інше!", "Це образа Росії. Сьогодні перейменували наш Крим, завтра буде Кубань, потім і Москву перейменують. Пора Гугл перейменувати в "сміття америки", лише на якій-небудь туркменській (наприклад) мовою", "Браво, Брін і компанія! А, чесного земляка Сноудена готові згноїти у в'язниці. Жалюгідні торгаші", "Готуються до війни і як Гітлер у свій час на картах малюють те, що хочуть. Поспішають хитруни, як би їм не довелося проводити декапіталізацію своїх штатів. Перейменовувати Вашингтон Lenintown", - пишуть росіяни в коментарях.

Зазначимо, що всього за кілька годин путінці залишили в новини про рішення американської компанії більше 200 коментарів.

Як повідомляв "Апостроф", в травні Верховна Рада в рамках декомунізації перейменувала ряд населених пунктів в окупованому РФ Криму, а також у зоні АТО на непідконтрольної Україні території Донбасу.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому