Російський журналіст підірвав мережі знущанням над росіянами з Олімпіадою

Російський журналіст Аркадій Бабченко посміявся над радістю своїх співвітчизників через скандальне рішення Міжнародного олімпійського комітету (МОК), який дозволив російської збірній брати участь в Олімпіаді-2016.


Бабченко висміяв росіян у своєму Facebook.

"А чого ура-патріотична громадськість так радіє тому, що Росію допустили до Олімпіади? Хлопців, ви чого, дурні чи що? Були б ви розумніші, ви б "путінському пуделеві" Баху бабло заносили, щоб забанив, а не щоб проштовхнув. Та вам молитися на МОК треба було, щоб не допустив! Прокляті піндоси, злякавшись міці російських спортсменів, шляхом підкилимних підступів усунули головних претендентів на всі медалі у всіх видах спорту — та кращого для пропаганди і бажати не можна. Це ж просто свято якесь!" - пише журналіст.

"Влаштовуємо відповідні ігри доброї волі їм Святого Мельдонію, на них перемагаємо самі себе, мочимося самі собі у свої ж банки і самі ж у себе їх і перевіряємо, і все в шоколаді. І все продовжуємо вірити, що ми найсильніші, найспритніші, найвищі, найкрасивіші і найрозумніші. Всіх обманули, всіх перемогли... А тепер що? Ну, поїде ваша збірна в Ріо, без групи підтримки з фсбшників з пробірками сечі в сховищі і дірочок у стінах, які в Бразилії ніхто просвердлювати, звичайно, не дозволить, і під жахливим допінг-контролем — а шмонати, ясна річ, будуть тепер всіх, поголовно, на все — обділається там за всіма статтями, займе свої законні одинадцяті-п'ятнадцяті місця — і що? Як ви це народові то пояснювати будете?" - звертається до влади журналіст.

"Де в країні спорт, де система пошуку, відбору та плекання молодих обдарувань, де стадіони, тренери, лікарі, новітні препарати, технології, наука і фарма? А немає. Профукали. Замість того, щоб на ці гігантські потоки нафтодоларів реально розвивати в країні спорт — за п'ятдесят мільярдів виклали плиткою Сочі, забабахали на відкритті літаючий комуністичний паровоз, жерли мельдоний і міняли сечу в баночках зі спеціального сховища сечі Федеральної служби безпеки РФ. Спеціального сховища сечі Федеральної служби безпеки РФ, Карл! У вас перевозне сховище сечі є? Немає? Ну, так а чого ви тоді в Ріо то ломитесь, ідіоти?" - кепкує Бабченко.

"Росія, звичайно, і цю Олімпіаду купила б, як вона купувала усе, скажімо, той самий чемпіонат світу з футболу, але тільки крамничка тимчасово зачинена на переоблік, ніхто нічого продавати поки не буде — не найкращий час. І тепер вас без вашого мельдонію очікує закономірний обдудон. Або ви в Сочі і справді повірили, що по балету попереду планети всієї? Ну-ну. Загалом, ласкаво просимо у відносно прозорий спорт без фсбшних обманок. Вітаю, чо. Чого радіють... Що тепер на весь світ прилюдно мордою по асфальту будуть возити? Дурні ж, кажу", - резюмує він.

Як повідомляв "Апостроф", скандальне рішення МОК щодо участі російської збірної в Олімпіаді-2016 порівняли з лояльністю світового спорту до нацистської Німеччини в 1936 році.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому