Бойовики зробили гучну заяву із погрозами після планів Турчинова про воєнний стан

У відповідь на заяву секретаря РНБО Олександра Турчинова про можливе введення в Україні воєнного стану бойовики відреагували загрозливою заявою.


Відповідна заява з'явилася на сепаратистському сайті ДАН.

"Звучать войовничі заяви керівництва України. Не виключено подальше загострення, масоване застосування великокаліберної артилерії по мирних містах…Ми в черговий раз звертаємося до міжнародних посередників, правозахисним організаціям, світової громадськості і СММ ОБСЄ із закликом вплинути на військово-політичне керівництво України і відновити мирне життя на Донбасі, припинити геноцид і криваві військові злочини. Ми віддані мирному шляху врегулювання конфлікту. Але злочинці з Києва, залишаючись безкарними, знову і знову провокують нас на жорстку відповідь", – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, вчора, 19 липня, в Адміністрації Президента повідомили, що за добу на Донбасі загинуло семеро українських військових, ще 14 – поранено. При цьому, журналіст Юрій Бутусов зазначив, що насправді за добу загинуло дев'ятеро українських військових, однак двоє – це не бойові втрати.

Секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що Радбез може внести до порядку денного питання про введення воєнного стану у випадку продовження загострення ситуації на сході країни.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому