Трамп – це в будь-якому разі подарунок Путіну, – Мадлен Олбрайт

Колишній державний секретар США Мадлен Олбрайт пояснила, чому навіть участь такого одіозного кандидата як Дональд Трамп в президентських виборах є на користь Путіну.


За словами впливового американського дипломата, навіть якщо Трамп не переможе на виборах, тон і зміст його виборчої кампанії вже завдали шкоди національній безпеці США, пише Foreign Policy.

Олбрайт розповіла, що нещодавно повернулася з конференції у Варшаві, де лідери країн Балтії відкрито висловлювали побоювання, щодо того, що Трамп може стати наступним президентом США і це заохотить російську агресію і позбавить їх фактичного американського захисту, до якого вони вже звикли впродовж десятків років.

За словами Олбрайт, Росія неминуче сприймає висловлювання Трампа як пропозицію пробиватися ще далі.

Дивіться також: Дональд Трамп і "українське питання": чому кандидат в президенти США не хоче дати Україні зброю

Його висловлювання про НАТО просто приголомшують – власне, саме таке хотів би побачити Путін, - сказала Олбрайт. - Яким би не був прямий зв'язок, безсумнівно, що Трамп – щось на зразок подарунка Путіну в контексті того, що Трамп говорить конкретно про НАТО та країни Балтії, – зауважила екс-держсекретар.

На її переконання, у Москви є підстави всіма силами допомагати Трампу.

Водночас кандидата від демократичної партії Хілларі Клінтон Олбрайт вважає найкращим кандидатом за всю історію США на посаду головнокомандувача. А обрання жінки лідером єдиної в світі наддержави надасть гігантськи вплив.

Нагадаємо, президентські вибори в США відбудуться 8 листопада. Кандидатом від республіканської партії обраний одіозний мільярдер Дональд Трамп, а демократичну партію представляє Хілларі Клінтон.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому