Резонансне ДТП з депутатом у Києві: з'явилися нові подробиці

Стали відомі нові подробиці, що стосуються ДТП зі стріляниною і погоням, яке влаштував у Києві п'яний депутат Макарівської районної ради столиці Матвій Євсєєнко.


Про це повідомляє Обозреватель.

Журналісти з'ясували, що двоє людей, які постраждали в ДТП, винуватцем якого став Євсеєнко, знаходяться в реанімації Київської міської клінічної лікарні №17. Лікарі назвали стан постраждалих важким.

Відомо, що у водія "Волги" діагностували закриту травму грудної клітки, закриту травму живота, а також ряд переломів. Діагноз його дружини поки уточнюється.

Також журналісти дізналися, що потерпілі є подружжям. Чоловік — колишній працівник бориспільського комунального підприємства. Його дружина працювала у відділі культури Бориспільської райради, а згодом також в одному з комунальних підприємств Борисполя.

У свою чергу в прес-службі партії "Батьківщина" повідомили, що винуватця ДТП, депутата Макарівської райради Київської області Матвія Євсеєнко, виключили з партії і з фракції ВО "Батьківщина" в районній раді.

Як повідомляв "Апостроф", інцидент стався на Окружній дорозі в Києві в ніч на 29 липня. П'яний водій Toyota Land Cruiser став стріляти з травматичного пістолета, а після цього намагався втекти від поліції і зіткнувся з "Волгою".

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому