У "Правому секторі" розповіли, що чекає на хресну ходу московського патріархату у Києві

Спікер "Правого сектора" зробив заяву щодо хресної ходи УПЦ МП у Києві.


За словами Артема Скоропадського, 27 липня члени ПС будуть присутні під час хресної ходи у Києві, аби не допустити антиукраїнських провокацій, пише "Обозреватель".

"Не тільки батальйон ОУН має намір зробити це (не впустити хресну ходу у Київ, – 24). Мені відомо про існування, як мінімум, чотирьох ініціативних груп, які спробують перешкоджати входженню ходи до Києва", – зазначив речник ПС.

На думку Скоропадського, організатори хресної ходи можуть спровокувати у столиці криваве побоїще.

"Якщо влада їх все-таки пропустить, якщо вони підуть, як під час гей-параду, в оточенні сотень міліціонерів, тоді немає ніякого сенсу влаштовувати побоїще. Але якщо там з'явиться хоч один імперський прапор, якщо там з'явиться георгіївська стрічка або інша подібна гидота, ми, безумовно, будемо намагатися запобігти спробам провокацій шляхом цивільного затримання", – наголосив він.

Зазначимо, хресну ходу вже не пустили у центр Житомира.

Нагадаємо, всеукраїнська хресна хода, організована Українською православною церквою Московського патріархату, стартувала 3 липня зі Свято-Успенської Святогірської лаври на Донеччині та 9-го – з Почаївської лаври, що на Тернопільщині. 

27 липня хресна хода прибе до столиці. Непривітно ходу вже зустріли націоналісти Полтавської області.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому