Сироїд розповіла, що робила у тоталітарній секті

Віце-спікер парламенту Оксана Сироїд прокоментувала свій виступ у релігійній організацію, яку експерти називають тоталітарною сектою.


Оксана Сироїд прокоментувала свій виступ у "Духовному Центрі Відродженні", заявивши, що метою її виступу було пояснення небезпеки проведення виборів на окупованих територіях, повідомляють "Українські реалії".

"Стосовно виступу у центрі "Відродження". Користуюсь будь-якою нагодою пояснювати людям про загрозу виборів на окупованих територіях. Для мене важливо, щоб люди почули і усвідомили рівень небезпеки. 

Якщо цього не робити, одного ранку ми прокинемося в країні, яка амністувала вбивць та легалізувала окупантів", - написала Сироїд на своїй сторінці у Фейсбук.


Духовний центр «Відродження» — релігійна організація, заснована пастором Володимиром Мунтяном в 1997 році. Заснована вона в Дніпрі, поширилася на інші міста України, а також Росії, Білорусі та інших країн СНД. В даний час налічує 320 філій організації. Деякі експерти називають організацію тоталітарною сектою, а Всеукраїнський союз церков ХВЄ вважає її діяльність «близькою до окультної практики».

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому