Скандальна хресна хода на Київ: з'явилися фото підготовки "радісної" зустрічі

Представники націоналістичних організацій поставили блокпост на Житомирській трасі, підготувавшись таким чином до зустрічі скандальної хресної ходи, організованої Українською Православною Церквою Московського Патріархату (УПЦ МП).


Активісти мають намір блокувати ходу, передає телеканал "Еспресо.ТБ".

Командир батальйону ОУН Микола Коханівський підкреслив, що учасники акції будуть намагатися зупинити хресну ходу, незважаючи на присутність великої кількості правоохоронців, які будуть охороняти її учасників.

"Звісно, в кількості 50 людей ми не можемо напасти на 3 тисячі правоохоронців. Але принаймні ми точно будемо поруч. Постійно будемо використовувати будь-яку можливість, щоб зупинити цю ходу", - заявив Коханівський.

При цьому він додав, що не вважає подібні наміри і дії провокацією.

"Про те, що ми робимо провокації і картинки для Кремля - про це говорять ще з 1991 року. Будь-що, що роблять патріоти - все трактується як картинка для Кремля. Чесно, уже втомлює. Коли нарешті ми станемо державою, яка сама приймає рішення і ні на кого не озирається?" – сказав комбат ОУН.


Також на Бориспільскій трасі побував фотокореспондент "Апострофу":

Як повідомлялося раніше активісти заблокували шлях учасникам хресної ходи УПЦ МП під Житомиром, не допустивши скандального її проходу через центр міста.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому