Розвідка з’ясувала, як російські спецслужби хочуть використати хресну ходу

За даними розвідки, особливу роль в організації провокацій займає одіозний міністр внутрішніх справ часів Януковича Віталій Захарченко.


В українській розвідці розповіли, які загрози несе ця хода.

Про це під час брифінгу у Києві розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

Головне управління розвідки Міноборони підтверджує інформацію СБУ про спробу російських спецслужб використовувати хресний хід для дестабілізації ситуації в Україні,
– повідомив представник розвідки.

За їхніми даними, російські спецслужби мають на меті радикалізувати між конфесійну ворожнечу та поглибити розкол у суспільстві на релігійній основі.

Скібіцький розповів, що для провокацій російські спецслужби мають намір навіть залучити кримінальні групи.

"За їх допомогою планується організувати зіткнення поблизу культових споруд, а також місць масового скупчення вірян. Особлива увага буде приділятися інформаційно-психологічному впливу на українське населення за рахунок негативного висвітлення подій в проросійських ЗМІ", – зазначив він.

Особлива роль в організації провокацій, за даними розвідки, знайшлася міністру МВС часів Януковича Віталію Захарченку та його довіреній особі Віктору Зубрицькому.

Нагадаємо, на початку липня так звана хресна хода з вірян УПЦ МП рушила з Донеччини на Київ. Щоправда, націоналісти вже заявили, що не пропустять ходу у столицю.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому