Бойовики завдали потужного артилерійського удару по Луганському (ВІДЕО)

Інтенсивні обстріли минулої доби, 29 – 30 липня, точилися на всіх трьох напрямках в зоні АТО. При цьому незаконні збройні формування неодноразово порушували Мінські угоди, пускаючи в хід важку артилерію і крупнокаліберні міномети. Так, в районі населеного пункту Луганське противник завдав удару із 152-мм артилерійських гармат.


Новину повідомляє прес-центр АТО, передає «Преса України».

Із 52 випадків порушення режиму тиші більшість була здійснена на Донецькому напрямку. Тут під гранатометним, кулеметним і стрілецьким вогнем опинилися позиції ЗСУ в районі населених пунктів  Луганське, Авдіївка, Верхньоторецьке, Новгородське, Калинівка та Опитне. На цьому напрямку також зафіксований політ БПЛА терористів.

«В порушення Мінських домовленостей противник відкривав вогонь з 120 мм мінометів по наших укріпленнях у Пісках, Луганському, Старомихайлівці. У Невельському крім того, ворог застосував 122 мм артилерію, а у Луганському вогонь з БМП. Крім цього, у Луганському ворог здійснив 15 пострілів із 152 мм артилерії», - йдеться в повідомленні прес-центру.

Луганський напрямок - другий за кількістю обстрілів. Тут НЗФ також пустили в хід важкі міномети. Ними накрили позиції сил АТО в Попасній та Новоолександрівці, приєднавши обстріли з гранатометів та інших видів зброї.

На Маріупольському напрямку бойовики вдарили із 82-мм мінометів по Красногорівці. Тут, а також поблизу Старогнатівки, Мар’їнки, Гранітного та Водяного були зафіксовані порушенні режиму тиші з використанням кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї. Біля Авдіївки та Мар’їнки зафіксована активність снайперів противника. 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому