Напад на інкасаторів: СБУ затримала свого підполковника

Служба безпеки України спільно з Національною поліцією викрила співробітника СБУ, причетного до збройного нападу на інкасаторський автомобіль на Харківщині.


Про це інформує прес-служба СБУ.

Двадцять першого липня у місті Куп’янськ організована група здійснила збройний напад на інкасаторський автомобіль та викрала 4,6 мільйони гривень. Правоохоронці оперативно встановили особу одного з нападників, яким виявився підполковник Управління СБУ в Харківській області, – йдеться у повідомленні.

Вказується, що під час обшуків за місцем тимчасового проживання підполковника правоохоронці вилучили майже п’ятдесят тисяч доларів США, пістолети Макарова та "Вальтер" з бойовими набоями.

Відтак, Нацполіція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України.

Крім того, підполковнику оголосили про підозру в скоєнні злочину та затримали його відповідно до ст.. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Згодом на сторінці голови Нацполіції у Харківській області Анатолія Димитрієва з’явилась інформація, що підозрюваного затримали 26 липня у Києві.

Крім того, встановлено ще двох співучасників розбійного нападу, в даний час проводяться заходи щодо встановлення їх місцезнаходження і затримання, – зазначив він.


До слова, нещодавно у центрі Сум відбулось зухвале пограбування ювелірного магазину.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому