Екс-ватажок ДНР вибухнув гучними образами на адресу Захарченко

Один з колишніх ватажків бойовиків так званої ДНР Ігор Безлер (позивний "Біс") прокоментував рішення ватажка "республіки" Олександра Захарченко зняти з посади "мера" Горлівки Станіслава Кіма.


Про це Безлер написав на сторінці у соціальній мережі ВКонтакте, яку він веде разом зі своєю дружиною Анжелікою Шутенко-Безлер.

"Ну ось і любитель евромайдану, нащадок Чингізхана і роду Кімів, він же "главком УРСР" і за сумісництвом "мер Горлівки, і пацієнт палати №6, хворий на обидві півкулі, посаду "мера" Горлівки здав", - пише Безлер.

Також він вказав на проблеми в оточенні Захарченко.

"Щось не лади в кадровій політиці "полковника в генеральській кашкеті" і за сумісництвом керівника молодих ЗахарОвець, пораненого в п'яту Ахілла - керівника ДНР. То Шеховцов в бігах, то заступника Д. Лисенко, мера Єнакієве, беруть на хабарі в 200 000 рублів, то неповторного Кіма знімають", - зазначив "Біс".

Крім цього, він назвав Захарченко ідіотом.

"А може краще поміняти одну тупу голову Захарченка, а то чехарда з призначеннями мерів, перів та інше не припиниться. Ідіот стоїть у влади в республіці і підбирає кадри під себе. А кого може поставити ІДІОТ??? Тільки дебілів рангом поменше", - підкреслив Ігор Безлер.

"P. S. Захарченко-ІДІОТ, це не лайка і навіть не образливе слово. Це просто констатація факту", - підсумував він.

Як повідомляв "Апостроф", у квітні Безлер назвав Захарченко ідіотом за те, що він призначив Кіма "мером" Горлівки.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому