Друг президента Росії ненароком розкрив ЗМІ таємницю Путіна

Глава російського банку ВТБ Андрій Костін підтвердив інформацію про те, що Катерина Тихонова дійсно є дочкою російського президента Володимира Путіна.


Про це він повідомив, коментуючи публікацію результатів розслідування про офшори, пов'язані з президентом РФ, передає РБК.

- Я не читав нічого, що було б пов'язано безпосередньо з Путіним. А той факт, що його дочка святкувала весілля на гірськолижному курорті Ігора, який насправді недорогий і який використовується для весіль десятками людей в Петербурзі щотижня, я не знаю, як це може зв'язати Путіна з яким-небудь офшорним бізнесом, — сказав банкір. 

- Заперечуючи офшори, випадково підтвердив, що Катерина Тихонова дочка Путіна. Буває, — прокоментували його слова в Twitter Грани.ру.

Інформацію про прямий зв'язок офшорних компаній з Володимиром Путіним Костін спростував. За його словами, в оприлюднених журналістами документах немає інформації про те, що ім'я російського президента зустрічається в реєстраційних документах офшорних компаній. Читайте: У Москві активісти пішли на Кремль: вимагають імпічменту Путіна (ФОТО) 

 -Кажуть, що якісь люди, які знають Путіна, мають офшорний бізнес. Що в цьому поганого? — говорить глава ВТБ. Він також зазначив, що в Росії немає офшорних зон, а росіяни і російські компанії не порушують законодавства, реєструючи бізнес в офшорах. Путіна потрапила в мережу Зазначимо, Катерина Тихонова входить в список найвпливовіших молодих людей у світі.

Раніше Факти ICTV повідомляли, що в Кремлі не бачать сенсу в підготовці позовів після публікації доповіді консорціуму журналістських розслідувань, заявив Пєсков.

Джерело: fakty.ictv.ua

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому