Ляшко вимагає імпічменту Порошенка через офшорний скандал (Відео)

Оприлюднення сьогодні світовими ЗМІ резонансного рослідування про офшорну компанію в Панамі, через яку приховували податки майже 130 відомих людей світу, спричинило новий політичний скандал в Україні.

Повідомляє 7days-ua.com


Причина — серед фігурантів розслідування є чинний Президент України.

У НАБУ і Генпрокуратурі пояснили, що справи проти чинного  Президента України відкривати не мають права за законом.

Представники політичного бомонду України, в тому числі й представники Блоку Петра Порошенка, по-різному відреагували на оприлюднені дані.

Арєв-текстТак, Володимир Ар’єв не бачить жодного проступка Порошенка в цьому.

Інший нардеп БПП Світлана Заліщук побачила в цьому «удар в спину».

«Скандал точно озброїв українських ворогів на різних рівнях міжнародних переговорів. Особливо напередодні червневої розмови про санкції. І щодо Референдуму в Нідерландах – це як гол за 30 секунд до кінця гри, який ми не відіб’ємо. Місцева преса вже вибухнула. Ще вранці здавалося, що кампанія має хороший тренд, – написала Заліщук у соцмережі, додавши, що цей скандал може стати й перешкодою до створення нової більшості у ВР і Кабміну.

«Фракція «Самопоміч» ініціює створення тимчасової слідчої комісії у Верховній Раді для об’єктивного розслідування «офшорного скандалу», а також наполягає на негайному ухваленні закону про тимчасові комісії Верховної Ради України», — йдеться в офіційній заяві фракції. Там також вимагають прийняття законк «Про Президента України».

Олег Ляшко заявив, що Радикальна партія вимагає негайно почати процедуру імпічменту.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому