Карпатські старці-ясновидці зробили пророцтво, від якого холоне кров! (ВІДЕО)

Закарпатські мольфари дають прогнози на найближче майбутнє для України. Про перші її відвідини віщунів - півроку тому - ми промовчали.


Тоді - країна ще не оговталася від смертей на Майдані і втрати Криму. А карпатські містики говорили про ще страшнішу кровотечу: справжню війну!

Найавторитетніший карпатський маг, пророцтв якого так сильно боявся екс-президент України Віктор Янукович, перед смертю розповів про своє бачення майбутнього України. 

Нагадаємо, саме Мольфар Нечай пророкував поганий кінець Януковичу після 3 років з дня інавгурації. Про це дідусь сказав водієві, який підвозив його: 

«Там у вас у Києві якогось пана сьогодні висвятили на царя. Його вб'ють через три роки ». 

Про це чоловік пізніше написав в інтернеті у своєму блозі. Так інформація про страшні передбачення в найважливіший день життя Віктора Федоровича, дійшла і до президента. Сама ж інавгурація, незважаючи на підготовку, супроводжувалася різними подіями, чого тільки варті несподівано закриті двері при вході Януковича до Верховної Ради, чи згодом вінок впавший на голову горе-президента. 

Влітку 2011 року громадськість сколихнуло чергове повідомлення з Карпатського краю. В Івано-Франківській області у своїй хаті в селі Верхній Ясенів був убитий один з найавторитетніших карпатських магів 81-річний Михайло Нечай. Причиною жахливого вбивства одразу ж назвали релігійний фанатизм. Але до цих пір не припиняються суперечки про те, що смерть мольфара не випадкова. Мовляв, дали зрозуміти, що зайвих передбачень і пророцтв давати не слід було. 

Також у мережі з'явилися й інші пророцтва мага. Незадовго до смерті, старець розповів, що наш генофонд будуть знищувати, а територію України будуть розтягувати по шматкам. Так, він вважав, що Східна Україна відійде до Росії, Буковина до Румунії, Галичиною заволодіє Польща, а Закарпаття відійде "мадярам" та чехам. 


Але за його словами це тимчасове явище - бо вона збудується знову. 
"Вона вже була збудована. Але розпалася на 2 табори. Один народ свій став ворогом між собою " - говорить старець. 

Він також розповів про "третю сторону", яка сприятиме розвитку кривавих подій в Україні. За його словами Україна - багатюща держава, однак держава без "газди" та бажаючих працювати на її процвітання. 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому