У 1931 РОЦІ БУЛО 81 МІЛЬЙОН УКРАЇНЦІВ


"У 1931 році в СРСР українців було більше, ніж росіян. ПАМ'ЯТАЙМО!!! За Нашу и Вашу Волю

У 1931 році в СРСР українців було більше, ніж росіян. За шість років зникло 55 мільйонів. 

Така цифра вказана у книзі “На велікой стройкє”, виданій 1931 року в Ленінграді. Такі ж дані подані у першій радянській енциклопедії 1926 року.

Ні цієї енциклопедії, ні книги немає в жодній бібліотеці в Україні. Вдалося відшукати “На великой стройке” у Москві. Нам надіслали копії, на яких добре видно цифри 81 мільйон. Слід зазначити, що сюди не ввійшли українці Галичини, яка перебувала у складі Польщі. Вже наступний перепис населення 1937 року вказує, що українців в СРСР є 26 мільйонів. - Куди поділися всі інші? Знаючи такі цифри, ще жахливішими постають репресії 1930-х років.

Джерело





Комментарии

  1. "На вєлікай стройкє" - транслітеруйте як належить ;)

    ОтветитьУдалить
  2. ймовірно що в виданні 1931 року сталась друкарська помилка і на той момент українців налічувалось 31.195 млн. але лише за 6 років кількість українців зменшилась до 26 млн, тобто приблизно на 5 млн за 6 років => 833 тис. за рік => 69.4 тис. за місяць => 2300 в день! вдумайтесь в ці цифри! 2300 українців вбивали ЩОДЕННО!!! і це в "мирний" час! це така "братська любов"? це називається ГЕНОЦИД!!!

    ОтветитьУдалить
  3. А може сталася друкарська помилка і слід було читати 8,1 млн. На паркані теж МИР пишуть,але помилки роблять.

    ОтветитьУдалить
  4. Никакой опечатки. Не учитывается то, что многие украинцы записывались русскими чтобы избежать репрессий

    ОтветитьУдалить
  5. О великие идиоты....как же вас земля носит?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Наша земля нас носит без напряжения, только какого хрена вы на нашу землю лезете? Давайте за Урал, там ваша (пока ваша) земля вас носить будет без напряжения... или не будет... иероглифы помешают...

      Удалить
  6. А нічого, що українці українців розкуркулювали, та наводки давали. На село було 2-3 особи від Москви, а вісі інші це Українці просто більшість Українців їх підтримувало. А потім і самі ті, хто здавав і гинули, бо в основному це були дармоїди босяки. Мені бабуся розповідала їй зараз 97 років, І слава Богу я знаю правду.

    ОтветитьУдалить
  7. НЕПРАВДА. Є статистика. Було в 31 році трохи більше, ніж 31 млн. Фізично стільки людей не могло бути в ті часи в країні !!!

    ОтветитьУдалить
  8. В центральном матче дня в Лиге чемпионов Бавария дома примет Атлетико. Букмекерская контора Tennisibet предлагает свыше тридцати необычных пари на эту встречу.

    В частности, есть возможность поставить на автобус Симеоне. Подразумевается владение мячом менее 40,5% и меньше 3.5 ударов в створ за весь матч.

    Коэффициент на такой расклад – 1.75. Обратное пари предлагается за 1.96.https://odds.am/ru/news/7085/sigraet-li-stavka-na-avtobus-simeone-v-mynhene/

    ОтветитьУдалить
  9. wardrobe system companies in egypt If you have cluttered closets in any room in your home, a closet design company can help you create a storage system that improves the efficiency and aesthetics of your space. While you might think of a bedroom or closet first for a closet organizer system, you can also use it in many other spaces, including kitchen cabinets, home offices, living rooms, garages, and craft rooms.

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…

“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому