“У разі штурму – відкривати вогонь на ураження!” – наказ бійцям ПС у Мукачевому

Ситуація у Мукачевому може перейти у масштабні бойові дії.

Місце конфлікту. Бійці підрозділу ДУК “Правий сектор”, які знаходяться в горах під Мукачевим, отримали наказ відкривати вогонь на ураження при спробі штурму.

На 14.00 запланована прес-конференція лідера “Правого сектора” Дмитра Яроша. А тим часом у мережі було опубліковано наказ командира бійців ДУК “Правий сектор”, які зараз знаходяться під Мукачевим. У ньому говориться, що якщо до півночі 13 липня розпочнеться їх штурм, відкривати вогонь на ураження. Наказ опублікував доброволець Сергій Аміров.


“УВАГА! НАКАЗ ПО 1-му ВІДДІЛУ РОЗВІДКИ ДУК ПС

Кримінально-олігархічний режим на чолі з Порошенко повністю повторив шлях режиму Януковича, проливши кров українських патріотів, що стали на заваді його кримінальним оборуткам в Закарпатті. У зв’язку з цим наказую:

1. Всім РГ та ДРГ 1-го відділу розвідки ДУК ПС покинути бази постійної дислокації і перейти в режим бойового виходу. 2. Вважати підрозділи і співробітників МВС, СБУ і ін., що зараз ведуть бій з підрозділами Правого Сектору, блокують їх чи якимось чином приймають в тому участь – державними злочинцями, які підлягають роззброєнню, а у разі спротиву – знищенню. 3. У разі неприпинення бойових дій до 00.00. 13.07.2015 наказую приступити до ліквідації всіх осіб, причетних до нападу на членів Правого Сектору чи віддання відповідних злочинних наказів, по всій території України і не зважаючи на їх посади. 4. У разі спроб затримання чи роззброєння відкривати вогонь на ураження. 5. Бути готовими до розгортання повноцінної збройної повстанської боротьби на території всієї України проти внутрішньо-окупаційного кримінально-олігархічного режиму. 6. Командирам підрозділів 1 від. розвідки ДУК ПС довести даний наказ до відома всього особового складу підрозділів.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Нач. 1 відділу розвідки ДУК ПС – Лісник

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

БАРАК ОБАМА ВЫСТУПИЛ С ПРОЩАЛЬНОЙ РЕЧЬЮ, ВЫЗВАВ БОЛЬШЕ ВОПРОСОВ, ЧЕМ ДАЛ ОТВЕТОВ…